ADMIN
MENU


Foto’s en verhalen

Uit het archief van Blackjack Truckracing

2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017

Plaatsen van de motor

Terugplaatsen van de motor in de racetruck - 2014

De motor is inmiddels gereviseerd en zit weer op zijn plaats. Er moet nog wel veel gebeuren om de truck raceklaar te hebben voor de truckraces op Zandvoort tijdens de Pinksterraces op 6,7 & 9 Juni. Meer foto&squo;s kun je zien in het

Capaciteit waterkoelsysteem

Druk bezig met verbeteringen aan de racetruck

Op dit moment is het team op allerlei gebieden druk bezig. De technische mannen zijn in samenwerking met de studenten van het ALFA-College bezig om de motor in goede staat te brengen en het waterkoelsysteem aan te passen, zodat deze beter werkt en meer capaciteit krijgt. Ook worden beschadigde carrosserie delen hersteld of vervangen. En er wordt veel aandacht besteed aan naamsbekendheid enz. Dus "keep watching us"

Een beetje historie

Altijd leuk om de verhalen en fotos terug te zien. Dus hebben we een archief aangelegd. Voor de historici onder ons, er wordt per jaar een aantal opmerkelijke, leuke of mooie gebeurtenissen verteld.
Zoals in het filmpje van The Truckrace Battle op Zolder in 2013.

Race uitrijden zonder voorraam

Volvo Race Truck met D13A motor - 9 november 2013

Racetruck op de testbank

This engine is running on one of our Adaptronic DI aftermarket ECU. We run the engine on limited load on the dyno 550Kw max 1800Rpm on the wheels. Due to cooling problems we did increase power as we not have a lot of airflow over the intercooler on the dyno. After the dyno test we added more fuel and we think the engine is now retard between 900 and 950Hp on the crank.

CargofloorHenisolSmit TransportDe Groot Coevorden - vrachtauto polis

Club van 50

Fan en liefhebber van truckracing? Wordt ook lid van de club van 50! Help team Blackjack door €50,00 per jaar aan ons te schenken en krijg een naamsvermelding op onze website!