ADMIN
MENU

Het jaar 2012

Het jaar 2012

De truck gestript en nu de nieuwe frontstuur cabine monteren.

Omdat het vinden van een betaalbare motorkap moeilijk is en de cabine ook niet echt comfortabel is te noemen werd besloten om een andere cabine aan te schaffen. Dit word natuurlijk een Volvo, maar dan een frontstuurcabine van het type F.

De stichting Blackjack Truckracing word opgericht. Ook worden de eerste sponsoren gevonden. En de truck krijgt een compleet andere uitstraling.

Er worden 2 wedstrijden gereden; Het Truckstar Festival in Assen en de allereerste Truckrace Battle op het circuit van Zolder(B). Op circuit Zolder zorgt een opgeblazen turbo in de eerste ronde van de eerste kwalificatie al voor een snel einde. Tijdens de 2e kwalificatie geeft het controle paneel signalen dat het niet goed gaat, helaas moet ook nu worden gestopt. Er word nog een soort van ereronde gereden in de eerste race, maar dit weekend werden we dus door pech achtervolgd.

Er word nog gespeeld met het idee om mee te racen voor de BTRA in Engeland in November, maar na grondige inspectie van de motor word hier vanaf gezien. De motor is aan revisie toe en zal vanwege de roetuitstoot ook niet door de keuring komen op het Engelse circuit.

Uit het archief van Blackjack Truckracing

2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017
CargofloorHenisolSmit TransportDe Groot Coevorden - vrachtauto polis

Club van 50

Fan en liefhebber van truckracing? Wordt ook lid van de club van 50! Help team Blackjack door €50,00 per jaar aan ons te schenken en krijg een naamsvermelding op onze website!